Η μέλι θυμαριού είναι γνωστή για τη δυνατή και αρωματική γεύση της. Προέρχεται από τα λουλούδια του θυμαριού, ενός φαρμακευτικού φυτού, γεγονός που την καθιστά δημοφιλή επιλογή λόγω των αντιοξειδωτικών και αντιμικροβιακών της ιδιοτήτων. Ιδανική για καθημερινή κατανάλωση και χρήση σε γκουρμέ συνταγές.
Δημιουργεί πλήρη φιλμ σχηματισμού στις επιφάνειες των βελονών και λιπαίνει τέλεια τις βελόνες
Συντίθεται από μη ιονικούς/ιονικούς γαλακτωματοποιητές, πρόσθετα κατά της φθοράς και της διάβρωσης
8-13% γαλακτωματοποιητής αναμειγμένος με λευκό λάδι δίνει ένα καθαρό διαφανές προϊόν πλέξης
Ο γαλακτωματοποιητής δεν αλλοιώνει τα χρώματά του και δημιουργεί πλήρη φιλμ σχηματισμού και τέλεια λίπανση στις βελόνες
Το πακέτο γαλακτωματοποιητών ανθεκτικό στη θερμότητα δεν αλληλεπιδρά με την επιφάνεια του πλεκτού υφάσματος κατά τη διάρκεια του βήματος θερμικής σταθεροποίησης και παρέχει τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού και πλυσίματος.
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.
μια επαγγελματική εταιρεία εμπορίας μαγειρικών σκευών που ειδικεύεται σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων από μπαμπού και ξύλο, όπως ξύλινες επιφάνειες κοπής από μπαμπού, πιατέλες τυριού από μπαμπού, δίσκους από μπαμπού, έπιπλα από μπαμπού, καλάθια αποθήκευσης από μπαμπού και άλλα.
Κατασκευή προσαρμοσμένων χαρτονένιων κουτιών.
Απαράμιλλη σχέση ποιότητας/τιμής.
Επικοινωνήστε μαζί μας χωρίς καθυστέρηση για να συζητήσουμε το έργο σας.
Ο Γιάν και ο Σιάν Ζουάν Περίερ μόλις έγραψαν και εικονογράφησαν δύο βιβλία μαγειρικής, το ένα αφιερωμένο στην παραδοσιακή κινεζική κουζίνα και το άλλο με συνταγές από όλο τον κόσμο.